Во моментов нема Предвидени прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.

Статус на сервери

Преглед на нашите сервери во реално време.

Сервер HTTP FTP POP3 PHP инфо % на искористеност Активно време
srv01.neotrend.ch PHP инфо
srv05.neotrend.ch PHP инфо

Во моментов нема прекини во мрежата или планирано одржување на серверите.